Ontmoet de ondernemers van het Projectenlab (4): Johannes

Posted by in Uncategorized

Nieuwsgierig naar welke ondernemers er eigenlijk vanuit het ProjectenLab werken? Vanaf nu introduceren we hier één voor één de groep flexwerkers van het Projectenlab.

Johannes van den Eerenbeemt van Kocha

Johannes van den Eerenbeemt. Fotografie Eelkje Colmjon EELK.nl

Wie ben je?
“De wereld een stukje mooier maken: ik houd me bezig met hoe organisaties dat kunnen doen voor hun klanten.

Doordat ik goed aanvoel wat anderen nodig hebben en snel doordring tot de kern, kan ik samen met de opdrachtgever veranderingen en innovaties op de juiste manier vormgeven. Ik help opdrachtgevers met het ontwerpen en implementeren van service innovaties, het creëren van nieuwe business modellen, het onderzoeken van de wensen van jouw klanten of met het geven van inspirerende workshops.

Na mijn studie gezondheidswetenschappen in Maastricht ben ik mijn carrière begonnen bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hier heb ik een brede kennis opgedaan. Na geleerd te hebben over Service Design Thinking pas ik deze mindset als zelfstandige professional toe om in de zorg nieuwe wegen te vinden naar doelmatige patiëntgerichte zorg en dienstverlening. Mijn opgedane kennis en kunde over innovatieprocessen pas ik inmiddels ook steeds meer toe in andere sectoren.”

Wat doet je bedrijf?
“Kocha creëert meer waarde voor jouw klant. Daarmee verstevigen organisaties hun positie in een snel veranderende wereld.

Samen met verschillende partners uit het netwerk realiseert Kocha succesvol door vanuit een ander perspectief naar jouw idee of probleem te kijken. Kocha kiest voor een universele aanpak en combineert concrete tools, en methodieken uit verschillende project- en designmanagement scholen.

Benader Kocha voor het ontwerpen en implementeren van service innovaties, het creëren van nieuwe business modellen, het onderzoeken van de wensen van jouw klanten of voor het geven van inspirerende workshops.”

Waarom werk je vanuit het ProjectenLab?
“Op het ProjectenLab werkt een divers team van ondernemers samen niet alleen. Deze diversiteit inspireert mij en helpt mij bij het vinden van creative oplossingen. Als ik soms even vast zit in mijn gedachten is er altijd wel iemand om 5 minuten mee te sparren en zo zeker uur oplevert. Dit uur had ik anders besteed aan het zelf oplossen van het probleem. Daarnaast is het ook erg gezellig!”

Meer weten?