Kid-Up Bootcamp

Posted by in Uncategorized

Startup-bootcamp voor kinderen opent deuren in Den Haag

Op je  zesde je eerste bedrijf verkopen? Het kan nu in Den Haag! In navolging op Sillicon Valley, Dubai en Mumbai, opent Projectenlab De Samensprong een uniek startup-opleidingsprogramma’s voor peuters, kleuters en kinderen tot 8 jaar. Het kidup-bootcamp stoomt kinderen tussen 0 en 8 jaar klaar voor het ondernemerschap.

 

“De competitie wordt steeds feller”

Het schoolsysteem bereidt een kind in veel facetten voor op zijn rol in de maatschappij. Maar precies het educatieve karakter en opzet van ons schoolsysteem remt de natuurlijke ondernemersdrift die in ons onderbewustzijn zit. Juist daarom is het belangrijk om kinderen op vroege leeftijd al te laten ondernemen. En met goede begeleiding levert dit naast een leerzame ervaring ook sterke bedrijfsconcepten op. Niet voor niets staat TCI voor The Children Investment fund.

Een gebalanceerd en uitgekiend programma

In de leeftijd vier tot acht wordt met name aan marketing vaardigheden en ondernemerschap gewerkt. En de eerste jaren zijn erg belangrijk in het vormen van leiderschapsvaardigheden. Voor deze doelgroep werkt het programma met name aan non-verbale communicatie en leiderschap.

Update einde eerste  kwartaal: nog beperkt ruimte

Het programma is succesvoller dan verwacht. Het projectenlab geeft aan al bijna vol te zitten. Vanaf begin april is er alleen nog plek voor nieuwe instromers in het “Incubator traject”. Dit is een introductietraining voor zwangere vrouwen, waarin via podcasts klassieke muziek afgewisseld wordt met lezingen van managament guru’s zoals Porter, Covey en van de Laar. Wilt u nog instappen? De speciale koptelefoons zijn nog tot en met aanstaande woensdag af te halen op Projectenlab de Samensprong, Paviljoensgracht 31, Den Haag.