Ons FlexStagiair-businessplan is Nr. 1 geworden in de halve finale van de DDD-award!

Posted by in Nieuws

De ondernemers van het ProjectenLab bedachten de ‘FlexStagiair‘: een maatschappelijke onderneming die ZZP’ers bundelt om samen een mooie stageplek aan te bieden aan scholieren. De jury van de DDD-award was het unaniem eens: ons FlexStagiair businessplan kreeg de eerste plek in de halve-finale.

DDD-award logo

De DDD-award voor Haagse maatschappelijke businessplannen

“Bedenk hét maatschappelijke business plan en verdien €10.000,- budget!”. Dat was de oproep van de DDD-award waar bevlogen ondernemende Hagenaars gehoor aan gaven door hún creatieve oplossing in te zenden.

Op 17 februari j.l. hebben inwoners van Den Haag de ondernemers in de stad negen maatschappelijke problemen voorgelegd. Bevlogen ondernemende Hagenaars zijn de uitdaging aan gegaan en hebben oplossingen ingediend bij de DDD-Award. Hiermee maken zij kans op 10.000 euro budget om hun oplossing zo snel mogelijk uit te voeren. Een vakkundige jury boog zich op 24 mei over de plannen om tot een selectie te komen die door gaat naar de laatste fase, de finale!

De jury van de DDD-award

Eric Rutten
CEO van Knab / Aegon Bank
Ambassadeur War Child

Bart de Bart
Sociaal ondernemer en oprichter van Studeren en Werken op Maat
Raadslid bij Landelijke Cliëntenraad

Martin de Bruijn
Sector Manager bij Haeghe Groep

DDD-award bokaal en jury

Ons plan nr. 1 in de halve finale: FlexStagiair

Mathilde Teuben en Nanning de Jong van het ProjectenLab presenteerden het ‘FlexStagiair‘ plan: een maatschappelijke onderneming die ZZP’ers bundelt om samen een mooie stageplek aan te bieden aan scholieren.

ProjectenLab presentatie bij DDD-award halve finale Mathilde Teuben en Nanning de Jong

De jury van de DDD-award was het unaniem eens: ons FlexStagiair businessplan kreeg de eerste plek in de halve-finale. Samen met de plannen ‘Let’s play together’ en ‘BeAppie’ gaan we door naar de finale op 8 september.

Wij zijn trots! Nu op naar de finale!

ProjectenLab plan Nr 1 bij DDD-award halve finale

ProjectenLab ondernemers met DDD-probleem-indiener

Bloemen cadeau DDD-award

Onze eerste uitwerking van de FlexStagiair: Business Model Canvas op onze ProjectenLab krijtmuur

Business model op ProjectenLab krijtbord